Vill du göra Resan i Hågaby, online eller på telefon?
 
RESAN
✨ 🌍 ✨

I oss alla finns en enorm potential av livskraft och frihet,
orörd av livets alla komplikationer!

Dessvärre täcks den ofta av undertryckta känslor, stress,
och begränsande övertygelser om oss själva och livet…
Brandon Bays metod Resan är ett effektivt verktyg för befrielse!

Befrielse från begränsningar, stress och dåliga mönster som hindrar oss från att leva enligt vår potential. Hon beskriver i sin bok ”Resan” hur hon steg för steg utvecklade denna metod då hon behövde läka sig själv. Tusentals människor har sedan dess framgångsrikt använt Resan vid alla möjliga sorters begränsningar. Metoden är djupgående. Den kan hjälpa dig att lära känna dig själv på djupet, att hitta tillbaka till dig själv.

Under Resan sitter du och blundar medan jag guidar dig. Din egen inre visdom för dig till en plats i din kropp där ett minne finns. Processen är designad så att den passar din egen speciella situation, den kan ta hand om minnen som är orsak till störningar i ditt liv.

Det är befriande att äntligen få saker sagda, förstå, förlåta, försonas och rensa ut. Och mycket speciellt att möta sitt yngre jag, sitt inre barn. Du kanske hittar in i vrår av dig själv som du inte kände till.
Du kan få uppleva ditt innersta väsen, den eviga närvaron av kärlek.
Planera så att du efter Resan kan ta det lugnt och vila – kropp och själ integrerar Resan. En läkningsprocess är påbörjad.
Varje Resa är en avslutad process.

 (Resanterapi är inte lämpligt om du är mycket labil eller om du har eller nyligen har haft en psykos eller liknande tillstånd.)

Jag är utbildad till Journey Practitioner, Resanterapeut, av Brandon Bays 2004 – 2005, i England och i Sverige. Den Resa du bokar hos mig är en process designad efter dina egna upplevelser och önskningar.

Ett besök för en Resa tar cirka tre timmar och kostar 2200 kr.
Boka gärna in tre Resor.
Uppföljningssamtal på telefon ingår.
Om du vill göra Resan på Skype eller telefon finns det möjlighet till  tider även på kvällar och helger.

Kontakta mig e-mail eller sms för tidsbokning:
ninahallberg@hotmail.com, 076-0076341.

Du är välkommen!

Jag känner alltid ett lugn när jag kliver in hos Nina, det är som att gå in i en annan värld och man lämnar livet utanför och bara befinner sig i en tillåtande och välkomnande atmosfär. Jag vet att jag alltid är välkommen som jag är.
Jag har gjort många Resor pga att jag har varit med om många saker i mitt liv som har gjort livet tungt att leva. Med Resans hjälp har jag byggt upp mitt inre och idag står jag upp på egna ben stark och trygg.

E

För mig är personkemin betydelsefull. Redan i telefonen fick jag förtroende för Nina. När jag sedan träffade henne blev jag än mer positivt överraskad av hennes lugn och värme.
Min upplevelse av Resan var att vissa saker som länge besvärat mig fick en ny kontext. Jag känner en lättnad av att de är genomgångna och avklarade på ett nytt sätt. Jag fick ett antal svar om  mig själv som jag inte hade förväntat mig och därmed hjälp i hur jag kan ta mig an vissa saker i livet.
För mig blev Resan en mycket positiv och insiktsfull upplevelse som jag kommer att vårda.
Camilla