Det går bra att göra EFT på Messegner, Skype eller telefon!

✨ EFT är förkortning på Emotional Freedom Techniques. 
Metoden, som är mycket effektiv, bygger på kunskapen om kroppens meridianer och akupunkturpunkter. Grundaren Gary Craig säger:

Orsaken till alla negativa känslor är
en störning i kroppens energisystem.

Behandling: Störningen i energisystemet kan lösas upp. Med EFT går vi  målmedvetet in på de störningar, begränsningar eller symtom du upplever och ”knackar”, för att du ska finna lättnad, hälsa och avslappning.
Du knackar själv med fingertopparna på vissa akupunkturpunkter framför allt i ansiktet, samtidigt som jag guidar dig, och vi fokuserar på det du vill ta hand om. Du märker att något händer redan under första sessionen. Du lär dig metoden, och kommer att kunna använda den på dig själv mellan sessionerna.
En informativ artikel i vetenskaplig anda om EFT: Medical News Today.

En individuell session med mig tar bortåt en och en halv timme och kostar 990 kr.
Jag rekommenderar att du kommer för EFT minst fyra gånger (var eller varannan vecka) om det är något du är angelägen att ta hand om.
EFT kan också göras på Messegner, Skype eller per telefon till samma pris och samma effekt. Kontakta mig på sms: 076-0076341 eller e-mail för tidsbokning: ninahallberg@hotmail.com.

Vill du boka en EFT-workshop för minst 5 deltagare,
t.ex. på jobbet, på 
ett datum ni väljer?!
ninahallberg@hotmail.com, 076-0076341

EFT-workshop i Hågaby, Uppsala.
Tisdag 11/6 17.00 – 18.30. Pris: 200 kr.
Anmäl dig till ninahallberg@hotmail.com,
eller sms: 076-0076341.

EFT, Emotional Freedom Techniques, är en effektiv metod som öppnar, utvecklar och befriar. Du lär dig metoden snabbt, knackar själv på dina egna akupunkturpunkter – och befrielsen kan börja! Det kan handla om frihet, stress,  förlåtelse mm. Om egot och smärtkroppen och hur de försöker styra oss. Vi knackar oss ur det greppet ~ vi kommer till närvaro. Passar nybörjare och vana EFT:are!
✨ Välkommen! ✨
önskar Nina Koenigs Hallberg

På en grund av fördjupad människokunskap, förstärkt av Brandon Bays  djuplodande och näringsrika Resanterapiutbildning, påbörjade jag min EFT-utbildning med Gary Craigs DVD-kurser år 2005. Snart fortsatte jag med kurser hos Kjell och Ann-Sofie Forsberg, www.EFTsweden.se och 2006 deltog jag i en avancerad kurs med Gary Craig och många EFT-Masters i Denver, USA. Jag vidareutbildar mig kontinuerligt inom EFT och dess ”kusin-tekniker”, som Mindful Tapping, Matrix Reimprinting och TTT, Trauma Tapping Techniques, och med andra internationella lärare som Brandon Bays, Resans upphovskvinna, och sist, men inte minst: min stora inspirationskälla för självkännedom, Eckhart Tolle.

Personlig utveckling kan innebära:
✨ att skifta perspektiv
✨ att sluta skylla sina omständigheter på andra
✨ att ta tillbaka sin kraft
✨ att rannsaka sig
✨ att ta ansvar
✨ att gå vidare i livet i allt större frihet!

Tack så jätte mycket för i fredags, det känns verkligen som något stort och tungt har släppt. Livet känns mycket bättre nu 🙂
Ethel

Att göra EFT med Nina är väldigt känslosamt och fantastiskt för mig. Jag gråter och skrattar mycket när vi knackar tillsammans, och känner att starka känslor som är kopplade till svåra minnen jag bär på, liksom löses upp och släpper taget om mig. Efteråt känner jag mig alltid rakare i ryggen och lättare och gladare, det är så skönt att bli fri ifrån gammal rädsla!
Jag önskar att EFT spred sig så att fler fick möjlighet att prova hur enkelt och roligt och effektfullt det är.
F