✨ EFT är förkortning på Emotional Freedom Techniques. 
Metoden, som är mycket effektiv, bygger på kunskapen om kroppens meridianer och akupunkturpunkter. Grundaren Gary Craig säger:

Orsaken till alla negativa känslor är
en störning i kroppens energisystem.

Behandling: Störningen i energisystemet kan lösas upp. Med EFT går vi  målmedvetet in på de störningar, begränsningar eller symtom du upplever och ”knackar”, för att du ska finna lättnad, hälsa och avslappning.
Du knackar själv med fingertopparna på vissa akupunkturpunkter framför allt i ansiktet, samtidigt som jag guidar dig, och vi fokuserar på det du vill ta hand om. Du märker att något händer redan under första sessionen. Du lär dig metoden, och kommer att kunna använda den på dig själv mellan sessionerna.
En informativ artikel i vetenskaplig anda om EFT: Medical News Today.

En individuell session med mig tar bortåt en och en halv timme och kostar 900kr.
Jag rekommenderar att du kommer för EFT minst fyra gånger (var eller varannan vecka) om det är något du är angelägen att ta hand om.
EFT kan också göras per telefon.

Vill du boka en EFT-workshop för minst 7 deltagare,
t.ex. på jobbet, på 
ett datum ni väljer?!
ninahallberg@hotmail.com, 076-0076341

✨ Nästa EFT-workshop i Hågaby: ✨
Lördag 30 november, 11.00 – 13.00!
EFT är en metod som öppnar och utvecklar. Du lär dig metoden snabbt, knackar själv på dina egna akupunkturpunkter – och befrielsen kan börja!
Vi knackar tillsammans för att reducera stress och känna den underström av frid som finns bortom smärtkroppen/lagren av störningar.
✨ Kanske med poetisk knorr?! ✨
Vi kommer ofta in på:
Ego och smärtkropp och hur de styr oss
Vårt inre barn
Förlåtelse
Stress
Frihet
Pris: 200 kr. Anmäl dig till ninahallberg@hotmail.com,
eller sms: 076-0076341
.
 ✨Välkommen! ✨

 

 

På en grund av fördjupad människokunskap, förstärkt av Brandon Bays näringsrika Resanterapiutbildning, påbörjade jag min EFT-utbildning med Gary Craigs DVD-kurser år 2005. Snart fortsatte jag med kurser hos Kjell och Ann-Sofie Forsberg, www.EFTsweden.se och 2006 deltog jag i en avancerad kurs med Gary Craig och många EFT-Masters i Denver, USA.
Min inspirationskälla för självkännedom är framför allt Eckhart Tolle.
Jag vidareutbildar mig kontinuerligt, bl.a. med internationella lärare som Eckhart Tolle och Brandon Bays.

Personlig utveckling kan innebära:
✨ att skifta perspektiv
✨ att sluta skylla sina omständigheter på andra
✨ att rannsaka sig
✨ att ta ansvar
✨ att gå vidare i livet i allt större frihet!

Tack så jätte mycket för i fredags, det känns verkligen som något stort och tungt har släppt. Livet känns mycket bättre nu 🙂
Ethel

Att göra EFT med Nina är väldigt känslosamt och fantastiskt för mig. Jag gråter och skrattar mycket när vi knackar tillsammans, och känner att starka känslor som är kopplade till svåra minnen jag bär på, liksom löses upp och släpper taget om mig. Efteråt känner jag mig alltid rakare i ryggen och lättare och gladare, det är så skönt att bli fri ifrån gammal rädsla!
Jag önskar att EFT spred sig så att fler fick möjlighet att prova hur enkelt och roligt och effektfullt det är.
F